Foto Michelle

Uw oefentherapeut

Mijn naam is Michelle van der Weijden. Ik heb in 2015 de opleiding tot oefentherapeut Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam met succes afgerond. Sinds juli 2016 werk in de praktijk in Amstelveen. Begonnen als waarnemer, een paar maanden later heb ik de praktijk over kunnen nemen. Ik doe mijn werk met veel plezier en toewijding. Mensen iets leren en helpen geeft mij veel energie. De afwisseling tussen het werken met jong en oud spreekt mij erg aan.

Ik ben een ‘allround’ oefentherapeut Mensendieck. In mijn verschillende stages heb ik vele klachten en aandoeningen voorbij zien komen. Mijn interesses liggen op het gebied van nek- rug- en spanningsklachten. Daarnaast heeft het slapen altijd mijn interesse gehad. Om die reden ben ik inmiddels geschoold slaapoefentherapeut.

Naast (slaap)oefentherapie geef ik ook met veel enthousiasme runningtherapie. Sporten is een belangrijke factor in mijn leven. Op deze manier combineer ik mijn werk met het sporten en kan ik mensen helpen die het graag willen en/of nodig hebben.